Ugentlig kryptoprisforudsigelse: Tyre til at roe sig ned i denne uge?

Bitcoin fortsætter med at trække sig tilbage, da det fandt støtte omkring $ 30.000.

Ethereum satte et nyt rekordhøjt niveau.

Ripple fortsætter med at konsolidere i et trekantmønster.

Det samlede kryptomarked har set blandede signaler i denne uge. Denne uges markedsleder var Ethereum, da den fik mere end 15 procent og satte et nyt rekordhøjt niveau. En stærk præstation fortsatte for Chainlink, som efter en kort retracement også satte en ny all-time high lige under $ 26.

Ugentlig kryptoprisforudsigelse: Markeder, der vender tilbage til ulempen i denne uge?

Vores nylige artikel nævnte, at institutionelle investorer ikke er nok til at redde Bitcoin-markedet . Dette virker rigtigt lige nu, da markedet generelt er udvidet. Imidlertid dannes tilbagetrækninger langsomt på de fleste af de store mønter. Dette indikerer sandsynligvis, at investorer er konservative lige nu, da det hurtigt at hoppe ind på et marked, der har udvidet sig hidtil, er et højrisikospil.

Lad os se på nogle af de udviklinger, som Bitcoin såvel som de store altcoins har haft i løbet af den sidste uge.

BTC / USD 4-timers diagram – på udkig efter en bounce og indstil en ny lavere lav

Vores sidste Bitcoin-prisforudsigelse nævnte, hvordan BTC i øjeblikket kæmper for at holde sit bullish momentum. Dette afspejles tydeligt i diagrammet. Bitcoin har lavet en klar lavere lav omkring $ 30.000 i sidste uge efter at have indstillet en lavere højde to gange i januar. Den første var den 19. og den anden den 15. januar.

Siden Bitcoin satte et lavere lavpunkt på $ 30.000, er prisen på BTC / USD fortsat langsomt tilbage til opadrettede. Indtil videre er vigtig tidligere support på $ 34.000 blevet testet som en modstand.

Hvis Bitcoin viser tegn på afvisning for yderligere opadgående, kan vi muligvis se et andet træk for at sætte en anden lavere lav i denne uge. Dette ville yderligere skabe panik på markedet, da prishandling, der sætter flere lavere og lavere højder, er et klart signal på bjørnemarkedet.

Derfor mener analytikeren, at Bitcoin vil se yderligere nedadrettede i denne uge, og forhandlere kunne se efter en kort positionspost omkring de nuværende prisniveauer.

admin

http:

View more posts from this author