Top Crypto Strateeg zegt Bitcoin Prijs op Kritisch Junictuur, Analyseert Potentieel voor Altcoin Turnaround

Crypto-analist Michaël van de Poppe bekijkt wat er nodig is om Bitcoin en altcoins een duurzame ommezwaai te laten maken.

In een nieuwe strategiesessie zegt Van de Poppe dat BTC nu op een scharnierpunt staat.

Zolang Bitcoin op korte termijn boven de $22.300 kan blijven, zal volgens Van de Poppe de leidende cryptocentrale waarschijnlijk op weg zijn naar een nieuwe recordhoogte.

„Het gebied om naar te kijken is de zone rond $22.300. Als dat zo is, kunnen we dit jaar een recordhoogte bereiken, en dan gaan we naar dit gebied kijken rond de $25.600.“

BTC staat op $23.773 op het moment van publiceren, een stijging van 2,65% in de laatste 24 uur volgens CoinMarketCap.

Wat betreft altcoins zegt de handelaar dat hij ETH/BTC nauwlettend in de gaten houdt, omdat het een indicator is voor de prestaties van altcoins ten opzichte van Bitcoin.

„Ik wacht om te zien of ETH/BTC omhoog stuitert terwijl Bitcoin corrigeert tegen de USD, wat aangeeft dat altcoins kracht hebben en dat het geld naar altcoins gaat. Of ETH/BTC stuitert zwaar als BTC klaar is met het corrigeren… Maar je moet rekening houden met het feit dat altcoins meestal sneller vallen als Bitcoin corrigeert.

Kijkend naar de ETH/USD-grafiek zegt Van de Pope dat Ethereum waarschijnlijk een zware retracement nodig heeft na het drukken van een lokale top.

„Wat we hier zien is een potentiële top of een tijdelijke top, wat betekent dat we waarschijnlijk voor die hogere low gaan zien… Waarschijnlijk hebben we een breakout gezien waarbij we een breakout hebben gezien in deze range high, higher high, weerstand van de range test, voortzetting, new high, wat betekent dat je hier een nieuwe higher low wilt zien in deze zone, waarna de prijs kan blijven lopen. Dus de kans om naar ongeveer $450 en $500 op ETH te gaan is nog steeds aanwezig.“

De handelaar zegt dat de recente koersactie van Cardano tegen Bitcoin en het (ADA/BTC) paar laat zien dat het een bodem kan uitsnijden rond 0.000006.

„Nu proberen we een dubbele bodembevestiging te krijgen, wat vaak gebeurt binnen een bereik. Je krijgt weer een test. Het begint te consolideren en dan te slijpen tot er een nieuwe [uitbraak] optreedt.“

Van de Poppe houdt ook de Swipe (SXP/USD) in de gaten, die volgens hem momenteel aan het consolideren is, omdat hij boven een belangrijk ondersteuningsniveau van $0,75 zweeft.

„Waarschijnlijk gaan we alleen maar rondhakken totdat de voortschrijdende gemiddelden op hun plaats beginnen te komen, wat volgend jaar ook Q1 zal zijn. Zodra dit houdt en wij gaan een hoger laag op de lagere tijdkaders maken, gaan wij omkeren, en dan gaan wij waarschijnlijk een verzameling naar dit gebied rond $2.15 eerst verwachten.“

Van de Poppe, die de bewegingen van VET/BTC (VeChain) volgt, merkt op dat het paar in een downtrend blijft, maar dat het momenteel handelt op 0.0000006, wat een niveau is waarop het kan dalen voordat het kan versnellen naar 0.000001.

Een andere munt op de handelslijst is Ocean Protocol (OCEAN/BTC). Van de Poppe benadrukt dat het paar nog steeds in een downtrend zit en hij verwacht zijwaartse consolidatie aangezien het rond 0.000015 handelt.

„Waarschijnlijk zullen we hier een bounce zien en verdere zijdelingse actie voordat het weer begint te versnellen, waarbij de volatiliteit wegloopt, waarbij het totale volume wegloopt“.

admin

http:

View more posts from this author