Bitstamp og Byte Tree ser ut til å fjerne Bitcoin-myter

Bitstamp – en av verdens største og mest populære kryptovaluta-børser – har publisert en ny rapport ved hjelp av et firma kjent som Byte Tree som beskriver verdidrivere bak bitcoin.

Bitstamp Diskuterer BTC-verdidrivere i ny rapport

Som vi alle vet nå, går bitcoins popularitet mot fjellet. Det blir høyere hver dag, og trenger en ny topp for å sitte på toppen for å sikre at hodet ikke skraper taket, men hva er faktorene som driver bitcoins vekst? Vi spekulerer alle i om disse potensielle verdidriverne, antar kanskje at COVID har noe å gjøre med det eller det faktum at bitcoin kan brukes som om det var gull, men rapporten søker å sikre at fakta blir forstått av alle, og at spekulasjoner blir tatt ut av ligningen.

Byte Tree har jobbet hardt for å samle alle dataene som er nødvendige for å sikre at brukerne forstår hvorfor bitcoin svinger på en slik måte. Rapporten er omtrent 50 sider lang og går til og med så langt som å prøve å fraråde flere av de vanlige ideene som løper voldsomt gjennom sosiale medier og andre kryptopratplattformer i dag.

Blant noen av faktorene inkluderer det faktum at bitcoin, mens det er i korrelasjon med aksjemarkedet, deler en enda høyere korrelasjon med risikofylte eiendeler. I tillegg deler den også et spennende forhold til eiendom, noe som tyder på at hvis prisen på bolig går opp, vil bitcoin sannsynligvis følge etter.

Videre er Bitcoin Profit til slutt motsatt av gull, ifølge dokumentet. Det er blitt sitert mange ganger at bitcoin og gull er praktisk talt det samme. At de begge er verktøy designet for å sikre ens formue mot økonomisk strid og inflasjon, men rapporten antyder noe annet. Bitcoin, i forhold til gull, er en ressurs som må balanseres kontinuerlig.

Til slutt avhenger ikke prisen på bitcoin av aktivitetene til visse kryptominnearbeidere eller gruveselskaper. Snarere endrer disse selskapene deres oppførsel avhengig av prisen på bitcoin.

Miha Grcar, den globale lederen for forretningsutvikling i Bitstamp, forklarte i et nylig intervju:

Det er så mange fortellinger som flyter rundt i krypto. Støyen kan noen ganger drukne kjerneverdidrivere på jobb under overflaten. Målet vårt med denne rapporten var å se dypere, finne ut hva som driver bitcoins pris på et grunnleggende nivå og tilby nye modeller for evaluering av markedet. Dette handler ikke om hype og fortellinger. Det handler om reell innsikt som kan hjelpe investorer med å danne en solid avhandling.

Hvorfor skrive dette dokumentet?

James Bennett, som jobber med Byte Tree, supplerte videre:

Vårt mål er å bruke underbyggede data for å danne nye synspunkter på hvordan bitcoin-økonomien fungerer og presentere pålitelige strategier for handelsmenn og investorer i rommet. I dette arbeidet er støtten til en pålitelig og pålitelig utveksling som Bitstamp uunnværlig.

admin

http:

View more posts from this author