Bitcoin kan vaccinoplichting voorkomen

Het Pfizer / BioNTech-vaccin is eindelijk begonnen zich over de VS te verspreiden.

De FBI heeft een waarschuwing afgegeven over oplichting met vaccins.

Bitcoin (BTC) is een betrouwbare oplossing.

Bitcoin kan vaccinoplichting voorkomen

Er is altijd iemand die iets goeds probeert te verpesten. Het Pfizer / BioNTech-vaccin is eindelijk begonnen zich over de VS te verspreiden , maar er zijn al oplichters die proberen te profiteren van de situatie.

Overheidsorganisaties willen dat mensen op hun hoede zijn voor vaccinzwendel die zeggen dat ze hun vaccin zullen inruilen voor persoonlijke informatie. Bedrijven verkopen valse behandelingen voor Covid-19. De FBI vertelde CNN dat ze klachten krijgen van oplichters die misbruik maken van het Covid-19-vaccin, zodat ze persoonlijke informatie en geld kunnen krijgen.

De FBI zal haar steentje bijdragen om te voorkomen dat oplichters mensen uitbuiten

De Amerikaanse Immigration and Customs Enforcement (ICE) doet er alles aan om te voorkomen dat nep- Covid-19- medicijnen worden verspreid.

De Federal Trade Commission (FTC) heeft waarschuwingsbrieven gestuurd naar verschillende bedrijven die zonder enige steun claims indienen. The Better Bureau waarschuwde via een persbericht alert te blijven voor berichten waarin mensen om hun gegevens worden gevraagd.

Mensen in de VS zijn wanhopig op zoek naar genezing en zullen er alles aan doen om het te krijgen. Volgens de wereldmeter heeft de VS 17.164.631 gevallen van Covid gehad.

Om u te onderscheiden van oplichters en vertrouwen te wekken, zou betalen met Bitcoin de beste manier kunnen zijn.

admin

http:

View more posts from this author